Klikk for å lukke bildet...

Hustyper

Nedenfor finner du noen av de husene som vi ønsker og presentere som våre standard hus typer.

Hustype 1

Romslig og fin familie enebolig på halvannen etage. Kan bygges med både 3 og 4 soverom. BRA 161m2. Leveres inkl. grunnmur og vår standard leveranse beskrivelse.


Hustype 2

Dette er en bolig for dere som trenger litt ekstra plass, da det her faktisk er mulig, og velge mellom 4 eller 5 soverom, med BRA 171m2. Leveres inkl. grunnmur og vår standard leveranse beskrivelse.


Hustype 3

Enebolig der alt er på en flate, huset kan levers med saltak eller valmtak som her på bildet. Huset faller naturlig inn i på de fleste tomter og miljøer. BRA 103m2. Kan husbankfinansieres. Leveres inkl. grunnmur og vår standard leveranse beskrivelse.


Hustype 4

Her har du alt som trengs i 1 etg. huset gir en lun og fin følelse, med sine mange kroker hvor man kan sette seg, for og nyte solen morgen eller kveld. BRA 155m. Leveres inkl. grunnmur og vår standard leveranse beskrivelse.


Hustype 5

En flott og romslig enebolig i 2 etager som passer godt til smale tomter. BRA 138m2. Leveres inkl. grunnmur og vår standard leveranse beskrivelse.


Hustype 6

Overbygde utearealer på tre sider og balkong på gavel. Om man ønsker en kaffe, eller skal tørke klær er dette praktisk og fint. Stort kjøkken og tre soverom. BRA 159m². Leveres inkl. grunnmur og vår standard leveranse beskrivelse.


Hustype 7

Et hus som ikke er så stort, men som har alt hva en familie trenger. BRA 112m². Huset kan husbankfinansieres. Leveres inkl. grunnmur og vår standard leveranse beskrivelse.

NOK 1.850.000,-
(pr. 01.01.16)