Klikk for å lukke bildet...

Om oss

Kodal Bygg ble etablert i 2000 av byggmester Harald Frøysnes. Forretningsideen var hovedsakelig å utføre tømreroppdrag som nybygg, tilbygg og restaurering. Oppdragene ble mange og varierte, men hovedsakelig nye eneboliger og leiligheter i tre (se referanseprosjekter). I begynnelsen av 2004 var det bestemt at Keld Jakobsgaard skulle være med på å danne Kodal Bygg A/S.

Harald Frøysnes 47 år

Byggmester
Harald bor på Liverød i Kodal er daglig leder i selskapet. Har erfaring som byggeleder, husselger, tømrer bas og forskarlig snekker.

bilde mangler

Dag Gustav Sørlie 48 år

Dac tegner og fin snekker
Dag Gustav liker best og liste, og skulle det være noen utfordringer lager Dag det i sitt snekkerverksted. Det er også han som Dac/tegner når de endelige skissene er ferdige.  

bilde mangler

Keld Jakobsgaard 46 år

Tømrer
Keld bor på Ranvik i Sandefjord, har dansk opprinnelse. Har erfaring som tømrer bas, samt en flott ballast med erfaringer fra bygging i Danmark og Tyskland. Ansvarlig for KS og HMS.

Jostein Jacobsen 32 år

Byggmester
Jostein bor i Lia i Kodal. Han begynte som lærling i Kodal Bygg og tok svennebrev i august 2004. Har teknisk fagskole for byggfag og godkjent våtromssertifikat. 

Lars Andreas 25 år

Tømrer
Lars Andreas bor på Sti i Kodal. Han begynte som lærling i Kodal Bygg og tok svennebrev i august 2009.

Hans Kristian Eskedal 22 år

Lærling
Hans Kristian begynte som lærling august 2009. Har gått grunnkurs byggfag og er er ferdig tømrer sommer 2012.

Finn Harald Aashildrød 46 år

Hjelpearbeider

Finn Harald er en Kodal-gutt som nå bor et steinkast unna grensen. Han er 41 år og skal bli tømrer. 

Tadas Zivilius

Tadas har vært ansatt i 4 år og er hjelpearbeider/tømrer.

Thomas Riis 23 år

Lærling
Thomas bor i Stiåsen i Kodal. Han begynte som lærling i august 2007. Ble ferdig utdanna tømrer i august 2011. Jobber nå 20% og i ferier ved siden av skolegangen.